Магарета изпохапаха и стъпкаха до смърт човек в Унгария

Унгарски пенсионер е станал жертва на две агресивни магарета. Предполага се, че животните са свалили човака от скутера, с  който той се возил из фермата, и са му причинили сериозни наранявания. В резултат на това 65-годишният Шандор Хорват е починал.

Унгарските медии съобщиха за инцидента преди няколко дни. Позовавайки се на тях британският  вестник Sun съобщи, че тялото на мъжа е било буквално разкъсано на парчета, сякаш е бил нападнат от глутница вълци.

Според изданието човекът отишъл във фермата за да види свой приятел. По-късно фермeрът  намерил останките му и решил, че старецът е бил нападнат от подивели бездомни кучета.

Само че медицинската експертиза показала, че ухапванията и ударите са от  копитните животни. Полицията, от своя страна е  установила, че двете  магарета известно време са преследвали плячката си, след това го свалили от скутера, а после започнали да  го тъпчат и хапят.

Дъщерята на фермера казва: „Забелязах, че магарета са станали много по-агресивни. Помолих баща ми да направи нещо, но той каза, че те са наред.“

Ветеринарят обяснил на местните репортери, че магаретата обикновено не показват агресия към хората. Според него те са се държали по този начин защото са решили, че мъжът е нахлул на тяхна територия. Сега животните ще бъдат приспани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *