Ново устройство установява състоянието на здравето ви само за 10 секунди

Трикодер е ново медицинско устройство, което може да сканира пациент в рамките на секунди. Първоначално то придобива слава в сериала „Стар Трек“ (Star Trek).

Scout Scanadu може да измерва пулса, температурата, нивото на кислород в кръвта, дихателната честота, кръвното налягане, емоционалния стрес и дори да направи ЕКГ.

10 секунди след като устройството се долепи до  челото на пациента, използвайки Bluetooth, изпраща резултатите директно към смартфон, таблет или компютър.

Устройството също така има възможност да съхранява предишни резултати, което означава, че пациентите могат да наблюдават промените в жизнените показатели на организма си.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.