Мълния уби 25-годишен пастир

25-годишен  пастир издъхна овъглен от мълния. Инцидентът е станал  снощи около 19.00 часа. Реджеп извел на паша в землището на дупнишкото село Червен Брег стадо от 50 крави, разразила се силна гръмотевична буря.

Когато видял, че надвисват тъмни облаци, мъжът подкарал стадото към фермата, на метри от там паднала мълния върху пастира и го убила на място, пише в днешния си брой в.”Струма”. Работници във фермата го видели как пада покосен на земята, затичали се да му помогнат, но вече било късно. Реджеп бил издъхнал. Екип на Спешен център – Дупница, пристигнали незабавно на мястото на инцидента, лекарите обаче не могли да помогнат на младия мъж, само констатирали смъртта му.

Реджеп дошъл преди около 2 години в дупнишкото село Червен Брег, заедно със съпругата си и двете им невръстни деца на 6 и 4 години. По-голямото на есен ще бъде първокласник. Съпругата на Реджеп искала да запише по-малкото дете на детска градина, тъй като имали планове да се установят в селото. Те били добри хора и добре се сработили с местното население. Семейството било доволно от работодателя си.

Безработицата в шуменско погнала семейство да търси препитание в дупнишкото село.

http://www.e-79.com/news-64995.html

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *