Учен откри Господ след среща със Сатаната (видео)

Ядрен физик и атеист откри Господ, след като се среща със Сатаната. Звучи като сценарий за филм, но за Светлин Димитров от Варна това е чиста реалност.

Той разказа, че всичко е започнало на 31-ви март 2012 г., когато през нощта са се появили видения и това е продължило три дни. През този период Сатаната му се е разкривал в различни форми и Светлин е станал свидетел на необясними явления.

 

Публикувано в YouTube от Lazar Tonov

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

4 Replies to “Учен откри Господ след среща със Сатаната (видео)”

  1. Ивица

    Нищо лошо,по-скоро радващо.Човекът е имал астрални преживявания,нещо нормално,не бива да се плашат.

  2. НИКОЛОВА

    Явно не сте забелязали,но ако се замислите че са ви се случвали чудеса,които сте приемали за даденост-На мен,се случиха няколко пъти,но по късно ги осъзнах.Ако не вярвате,това си е ваш избор.Не осъждайте тези ,които са се докоснали до извън материалното.Това е чудесно,защото се чувстващ силен и не се страхуваш от празни приказки.Това е комунистическото налагане, че партията ще победи природата.

Comments are closed.