Сноудън разказал за пришълци, живеещи в недрата на Земята?

Според съобщения от Каракас (Венецуела), Едуард Сноудън, авторът на изтичане на документи от NSA  за подслушванията, е получил политическо убежище във Венецуела в петък.

Когато се окаже в безопасност, Сноудън ще е готов да сподели шокиращи и  смазващи информации за  специалните секретни правителствени документи. Това пише изданието http://www.chronicle.su/news/snowden-reveals-ufo-documents-after-receiving-asylum-in-venezuela/.

Според този сайт, Сноуден твърди:

„Във висшите нива на властта не знаят какво да правят с НЛО, а официалната версия, че всички те са само метеорологични балони или природни явления,  е ясно отхвърлена …. Както се оказва, най-надеждните и необясними   наблюдения са за транспортни средства, които са били наблюдавани, когато напускат  морското дъно от хидротермални  източници и при пряко навлизане в слънчева орбита …

„Тъй като данните за изстрелване на балистични ракети, системи за проследяване, и дълбоководни сонари се пазят като държавна тайна, учените не разполагат с достъп до данните за тези обекти. Независимо от това, по-голямата част от изпълнителите в DARPA са сигурни, че има видове,  превъзхождащи в развитието си хомо сапиенс и  живеещи в земната мантия .

Това  има някакъв смисъл, ако си представим, че мантията е единственото място, където условията са повече или по-малко стабилни в продължение на милиарди години. Екстремофили могат да живеят при различни температури, не като нас, но те са били в състояние да развиват интелекта си с ускорени темпове. Това не е така, защото те просто са еволюирали с еднаква скорост,  но без да се сблъскат с много от превратностите, които съществуват на повърхността. . .

„Президентът получава ежедневни сводки за дейността им. Анализаторите смятат, че тяхната технология е далеч пред нашата, а ние имаме малки шансове за оцеляване в евентуална война. Общото мнение е, че ние сме просто мравки от тяхна гледна точка, и че имаме малък шанс те да са съпричастни с нас, или да се опитват да общуват с нас. Текущият план в извънреден случай е да се детонира ядрено оръжие в дълбоките пещери за да се „ужили“  врага, тъй като ние ние нямаме  никаква надежда да ги унищожим, а само да предотвратим по-нататъшни атаки. “

Критиците могат да твърдят, че това, което  30-годишният бивш служител на NSA и ЦРУ е представил като информация от властите за нашите „екстраземни“ съседи, е  вече добре познато. Но информацията за геосканирането с радари, която Internet Chronicle споделят и е потвърдени от източници в разузнаването, ще привлече вниманието към стратегически земетресения и цунами.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *