Нещо странно падна от небето в САЩ

Паднал от небето странен предмет попадна в полезрението на медиите, а полицията побърза да блокира района и да заяви, че става дума за метеорологична сонда. Но прилича ли въобще въпросното нещо на метеосонда?

Никой на вярва на официалните обяснения, че това е въздушен балон, след като околностите са били блокирани от властите, а хората – евакуирани от полицията и военните, коментира сайтът theregister.co.uk.
Съобщава се, че голям брой правителствени агенти от различни учреждения се събрали спешно в района на Норфолк, щата Вирджиния през нощта във вторник след като тайнствения обект паднал от небето.

В новинарските емисии обектът се описва като „нещо странно”. Някои очевидци говорят, че той напомня на въздушен балон, други твърдят, че претърпелият авария на земята артефакт има структура, приличаща на „пенополистирол”. По думите на свидетели пред местни телевизии обектът издавал странен шум.

Хората, живеещи и работещи в непосредствена близост били бързо евакуирани.

 

Оказва се, че първоначалният контакт с приземилия се обект е бил осъществен с помощта на робот. След това са били направени консултации с експерти на НАСА.  Скоро след това, тайнственият обект очевидно е бил натоварен на правителствено превозно средство и махнат от „сцената”, а на местните хора било разрешено да се върнат по домовете си.

По-късно командващият батальона Джулиан Уйлямсън даде брифинг за журналисти, на който заяви, че „следователите влезли в контакт с обекта и решили, че той е…метеорологична сонда”.

Освен това той призова всички, които търсят или са видели подобни обекти или събития

„Да не провеждат разследвания на своя глава, а просто да позвънят на властите”.

Related Posts

3 thoughts on “Нещо странно падна от небето в САЩ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *