Секретен документ за извънземните и НЛО е написан от Айнщайн и Опенхаймер още през юни 1947

Този шестстраничен документ, озаглавен „Отношения с жителите на небесните тела“, е първият , който използва термина „извънземни биологични единици“ или EBEs.

(Пълният текст на документа Tук.)

В него се посочва, че наличието на неизвестни космически кораби се възприемат де факто за военни – ?? и това се случва от юни 1947 година. Става дума за теми, по които биха могли да имат работа компетентните учени – т. е. от къде идват, какво казва законът за това, какво трябва да направим в случай на колонизацията и / или интегрирането на народите, и защо те са тук?

Документът предполага, че в случай ако извънземните биологични единици са склонни да се установят тук, на Земята ще настъпят „дълбоки промени в традиционните понятия“ за законите и ще възникне нужда от нов „Закон за взаимодействие между планетарните народи.“

Изказват се предложения за необходимостта от създаване на „Космическо международно право“, което ще защитава правата на всички небесни държави, състезаващи се за други слънчеви територии.

И накрая, документът разглежда присъствието на небесните космически кораби в нашата атмосфера, в резултат на действията на военните експерименти с ядрени и термоядрени устройства на армията.

Авторите на този документ насърчават разглеждането на нашите потенциални бъдещи ситуации и сигурност чрез нашите настоящи и минали действия в космоса.

Как можем да избегнем такава опасна  съдба? И можем ли?

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Джералд Селенте: Путин, Украйна, Третата световна война и предупреждението на Айнщайн

Преди дни топ-прогнозистът Джералд Селенте говори с King World News за Путин , Украйна , Третата  световна война , както и за предупреждението на Алберт Айнщайн. По-долу е това, което… Continue reading „Джералд Селенте: Путин, Украйна, Третата световна война и предупреждението на Айнщайн“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *