Турска комисия признава телекинезата като причина за странни самоубийства

 В доклада, представен от прокурора на Анкара като част от текущо разследване на самоубийства за периода  2006-2007 г. пише, че жертвите може да са се самоубили чрез въздействие, предизвикано от телекинеза. Твърдението се основава на работата, извършена от експерта по невропсихология Невзат Тархан.

Инженерът на турската комопания АСЕЛСАН, занимаваща се с изследвания и разработки във военната сфера Хюсеин Басбилен бил намерен мъртъв в колата си на 7 август, 2006. През 2009 г. съдът постановява, че той се е самоубил. Малко след Басбилен загинали още двама инженери, които   работили в АСЕЛСАН.

Халим Юнал е бил убит с изстрел в главата на 17 януари, 2007, а девет дни по-късно от балкона на шестетажна сграда пада Everyman Yantseken. През 2009 г. умира, както се твърди, след самоубийство, Бурханетин Волкан.

В своето изследване, което е включено в доклада на Комисията, Tархан е поискал следствието да не пренебрегва факта, че възможна причина за самоубийството може да е телекинеза, която е в състояние да предизвиква у жертвите  вълнения и тежко главоболие, като да ги доведе до самоубийство.

Както е казал пред турските медии Tarhan, вълните на телекинезата може да действат на разстояние от един и половина километра от изпращача и имат способността да предизвикват самоубийствено  настроение.

По времето, когато са извършени самоубийствата, и тримата  инженери са работили по системата за разпознаване на съюзници и противници за турските военни самолети. Този факт за пореден път стана обект на обществен дебат за  опитите за преврат в Турция, предприети от организацията на Ергенекон.

Напоследък в турските новини се появиха репортажи за телекинезата след като журналистът Yigit Bulut каза, че някой се опитва да убие министър-председателя Реджеп Тайип Ердоган с телекинеза. Няколко седмици след като  Bulut изказа своята теория, той бе назначен за главен консултант на Ердоган.

АСЕЛСАН е една от водещите компании в страната за производство на военна електроника, има няколко награди за отбрана и технология.

Read more: http://30dumi.eu/2013/08/turska-komisya-priznava-telekinezata-kato-prichina-za-stranni-samoubijstva/#ixzz2bZj60Iwj

Related Posts

2 thoughts on “Турска комисия признава телекинезата като причина за странни самоубийства

  1. КомисИя е къде къде по-добре от „комися“!!! Не разчитайте много много на редакторите на „30 ДУМИ“…

  2. Телекинеза означава способност за преместване на предмети със силата на мисълта. В статията става въпрос за нещо съвсем друго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *