Кометата ISON нанася първите си удари по Земята? (видео)

Това видео представя най-новите наблюдения на взривяване на огнени кълба в небето, метеори и метеорити, пресичащи небето. Авторът отбелязва, че интензитетът на наблюдаваните събития говори, че на Земята започват да падат фрагменти от ISON.

Днес бе съобщено, че „неизвестен космически обект ще прелети покрай Земята в четвъртък вечер“. Астрономите считат, че са открили нов астероид, който в нощта на 18 срещу 19 септември ще прелети в близост до Земята.

 

Учените казват, че това може да е космически боклук или откъснато от Луната парче.

Видеото по-горе се позовава на популярното радиошоу Hagmann & Hagmann Доклад Live, в което се говори, че в момента кометата ISON напуска орбитата на Марс и се насочва към Земята.

 

И сега в NASA са заети с подготовка за пристигането на кометата.

По-рано беше съобщено, че през ноември ще видим две комети. C/2013 R1 LOVEJOY e четвъртата комета, която беше открита от австралийски астроном любител Lovejoy.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.