Противниците на теорията за глобалното затопляне атакуват все по-агресивно

Някак си сме свикнали с факта, че поддръжниците на теорията за глобалното затопляне са известни, уважавани, титуловани учени, а нейните  противници – непризнати „маргинали“, нашественици в научния свят.

Тази позиция се корени в обществото, само заради позицията на привържениците на теорията за глобалното затопляне, широко отразена от медиите. Ненапразно ги  наричат ??на “ четвъртата власт „. Скептиците за теорията за глобалното затопляне обаче са решили да победят съперника си неговото оръжие.

Екип от учени под ръководството на Лорд Лоусън планира мащабна кампания за дискредитиране на констатациите за глобалното затопляне.

Един от най-ревностните скептици Робърт Картър стигна до   дебат на телевизионния канал Би Би Си, в който победи противника си, привеждайки аргументи против теорията за глобалното затопляне.

Тhe Daily Telegraph, ITV News, The Sunday Telegraph, Таймс и редица други престижни издания и канали,  се превърнаха в сцена на битката между  поддръжниците и скептиците на теорията за глобалното затопляне, в която последните все по- често използват агресивни тактики.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *