Руските космически войски все още не могат да се борят с изънземните

Войските от Въздушно-космическата отбрана (ВКО), няма да се борят с извънземни цивилизации – засега те не са готови за това, заяви пред репортери в сряда помощник-началникът на Централния изпитателен център Титов-  Сергей Бережнов.

„Засега ние не можем да си поставим тази цел –  да се борим  с извънземни цивилизации- ние, за съжаление, все още не сме готови. Космическият център няма такава цел. Много от проблемите са на Земята и в близост до Земята“ – каза Бережнов,  в отговор на въпрос на журналисти.

Цнтърът Титов е част от Космическото командване на войските от ВКО. Това е комплекс с мултифункционални радиосъоръжения и електронно оборудване, с висока степен на автоматизация и изключителна точност. Всеки ден в центъра се осъществяват  около 900 сеанса за управление на космически  апарати на руската орбитална групировка.

Related Posts

3 thoughts on “Руските космически войски все още не могат да се борят с изънземните

  1. Някоя друга да не би да е готова за това? Световната военна „мощ“ едва ли е способна да предизвика гъдел у някой галактически враг, така че да не се напъваме другари!

    1. грешите, извънземните технологии не са толкова „напреднали“ колкото изкривено си мислехме, така че не е изключено и да можем

  2. О, не изключвам варианти всякакви. Интересно ми е обаче кой е задал въпроса, на който се дава отговора?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *