Тайният смисъл на предупреждението на Джо Байдън?

Наистина някои хора са уплашени от последния спектакъл на вицепрезидента Джо Байдън, в който той  е показан, че държи документ, озаглавен „Кодова дума“, когато той е извън зоната за сигурност и не е по протокол. Това е предупреждение към хората, които са „наясно“ , пише http://intellihub.com/2013/10/04/bidens-codeword-warning-more-than-meets-eye/.

Предистория – Джо Байдън „случайно“ показва таен документ, озаглавен „Кодова дума“.

В анонимно писмо, изпратено до Intellihub.com, четем : „Аз съм изпълнител за правителството на САЩ и работя в тясно сътрудничество с различни агенции. Мой колега -контраадмирал в тила, излязъл в оставка, но запазил задължението за секретност, и аз, внимателно проучихме снимката на Байдън, на която той държи секретен документ „Кодова дума“.  Искам да предложи някаква трактовка за това,  което можете да споделите вашите читатели, но да запазите в тайна името ми.

Документът „Кодова дума “ е със строго секретна мисия и такива документи дори не може да напускат SCIF (стаята за  изучаване на секретни файлове). Това е нарушение на правилата за национална сигурност, когато документът, маркиран като „кодова дума“ напуска тайната стая – SCIF. И възниква въпросът. Беше ли това грешка или е умишлено съобщение?

Адмиралът и аз вярваме, че това е послание, и че никога не е имало класифицирана информация в документа, който държи Байдън, в противен случай Байдън е в нарушение на правилата на американската национална сигурност. Възможното значение (я) на  „Кодовата дума“: „Кодова дума“ е свързана с пасаж във фантастична книга, публикувана под заглавие „Кодова дума: Aполион – Втората вълна на тероризма“.

Това е книга -фантастика за „събитията“ от „пост 9/11“.  Това е именно,  както считаме,  съобщението на Байдън. Това не е направено случайно, а съобщение за тези, които са „наясно“.

Aполион съответства на определено място в Библията – Откровение 9:11 ( не случайно, 9/ 11) , в което се казва: “ И той беше цар над тях, [който е] ангелът на бездната, чието име на еврейски се нарича Авадон, а на гръцки името [ му ] е Аполион. „Някои библейски учени интерпретират този образ на  Aполион – Abaddon като Луцифер/Сатана, като думата се превежда като „мястото на смъртта, унищожителят , или ангел на бездната“. (обърнете внимание, както и в Откровението на св. Йоан Богослов Абаддон (т.е. „разрушител „) вече еднозначно е  персонифициран и е повелител на бездната), но аз мисля, че това е препратка към нещо друго.

Планетата „Destroyer“, наричана още „Полин“ и е митичната „Нибиру“. Прочетете откъса от Откровение отново. “ И той беше цар над тях, [който е] ангелът на бездната, чието име на еврейски се нарича Абадон, а на гръцки името [ му ] е Aполион. „[Destroyer].
„Древната думата „крал“ произхожда от  Древен Египет „N-g-r, което означава Бог или „Негаш“ в значение за крал. Тази дума се използва за небесните тела в Космоса, а не  за фараоните . „И те са имали цар над тях . .. Ангел на бездната … Destroyer“.

Това съобщение има две възможни тълкувания, и това не е грешка, това е препратка към преминаването на обект в нашата Слънчева система, известен като „Destroyer“ или това е индикация за изпълнение на друго „фалшиво събитие“ събития – нов 9/11.

Без съмнение, това е било направено за  да се обяви предстоящо събитие за тези, които са „наясно“. Отново, това не е грешка.

Сега, аз не поддържам теорията за Нибиру, но аз вярвам в преминаването на комета, такава като ISON, и че тя може да доведе до драматични събития на Земята в близко бъдеще. Също така има и друга комета, която минава по същата траектория като ISON, но през 2014 година. А фактът, че е спря работата на правителството – това  наистина ли е случайно? Снимката на Байдън,  държащ секретни документи е  публикувана на 30 септември, в деня преди да спре работата правителството.

Бих искал да изпратя това послание, защото мисля, че си струва разследване и информиране на обществеността. Следа  отделно да се отбележи, че съм информиран от моите деца и директора на гимназията миналия месец, че от 1 октомври всички училища в нашия щат  са получили от FEMA (Федерална агенция за извънредни ситуации), високочестотни  радиостанции за  алтернативна  връзна за аварийни ситуации, че те провежедат в държавните училища  мащабни учения (FEMA). Тези  радиостанции не са евтини и всяко училище в нашия щат Флорида, са получили.

Защо точно сега?

Те очакват някакъв вид „събитие“ в близко бъдеще? Нещо ми ми казва: „Да .“

Бъдете внимателни.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *