Не планирайте нищо за 2014 г.: Киселинен облак ще унищожи Земята

Междувременно представители на NASA успокояват: за хората няма нищо страшно, тъй като за първи път чуват тези кошмарни прогнози.

Aлберт Шервински, астрофизик от Великобритания смята, че Земята ще загине от действието на огромен облак от киселина, който се е появил от черна дупка и вече се движи в посока на Слънчевата система.

Облак с гигантски размери – около 16000 хиляди километра в диаметър – ще се приближи към планетата някъде в средата на 2014 г., според „експерта“. Ако тези прогнози са правилни, пълното унищожаване на цялата Слънчева система не може да бъде избегнато, казва астрофизикът .

Междувременно, представители на НАСА заявиха, че хората няма от какво да се страхуват, тъй като те за първи път чуват тези прогнози. Въпреки това, мнозина все още смятат, че от НАСА умишлено крият тази информация,  за да не сеят паника.

Човечеството не  леко  преодоляло проблема  2000 г., епидемии от птичи и свински грип, пандемичната атипична пневмония, падането на различни астероиди, както и  края на Четвъртата епоха на Слънцето, белязан от календара на маите, е в очакване на ново безпрецедентно изпитание.

Related Posts

3 thoughts on “Не планирайте нищо за 2014 г.: Киселинен облак ще унищожи Земята

  1. Пак ли идва края на света? Аман вече, ако ще идва, да идва и да се приключва, че вече взе да ми омръзва от тъпотиите на астрофизиците!

  2. Много ще ви замоля да не хвърляте вината за тези простотии върху имената на хора, които се занимават с наука, защото това са някакви КОСМИЧЕСКИ простотии и че чиста обида дори да си помислите да връзвате хората че това може да го измисли интелигентен човек, който се занимава с какъвто и да е тип физика. Това, което е написано в статията само някой астролог може да го каже, не и астрофизик. И прочетете ако обичате определенията за астрология и астрономия и веднъж завинаги се научете да ги различавате.

    1. четем много внимателно, а авторът наистина се определя за астрофизик. четете и вие, при необходимост ще ви подсигурим и преводач, даже и от и на български.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *