Шумерите вероятно са общували с извънземни

Изследвания на археолози, разшифровали табличките на шумерите са установили, че някои нарисувани картинки и  фигурки, говорят за контакт с извънземни.

През четвъртото хилядолетие преди Христа, извънземни от  планетата Нибиру, са посетили Месопотамия. Тази планета преминава близо до Земята, един път на  3600 години. Установено е, че според шумерския календар, в  скоро време тази планета отново ще се появи в Слънчевата система.

Шумерските  текстове говорят за колесници на извънземна цивилизация, зад които гори  огън при полета им в небето . Скоростта на тези колесници е била феноменална, за няколко минути те са  можели   да обиколят Земята.

От написаното се вижда ясно как извънземни канят хора на колесницата си, хората охотно вървят след тях, и след кратка разходка се връщат обратно към Земята невредими. Водачът на  шумерите Gudey започнал да гради платформа за излитане и кацане на кораба „Черната птица“.

По-късно  около мястото са  поставени пазачи , за да се защити преди всичко живота и здравето на шумерите.  Извънземните внимателно са се отнасяли към шумерския  народ. Тези летящи колесници са били наричани MУ. В Палаш, табличките разказват, че  космическият кораб е оставял огнена следа. Платформата за излитане твърде  много прилича на модерните. А корабите напомнят модерните ракети.

На печатите древните шумери често рисуват звездното небе с летящ кораб. Другото име на корабите е било „Бен – Бен“. Това е  колесница на Анунаките. Извънземните, пристигащи по нареждане на висшите богове. Те строили нужните им сгради и  овладявали територии.

Разбира се, по това време не е имало принтери, компютри и цялата необходима информация  е трябвало да се съхранява  ръчно, с различни приспособления.

На шумерските  таблички се виждат и  ракети в разрез. Показани са много ясно отделенията в ракетите. В някои от тях има хора, управляващи ракетата  с помощта на лостове.  Откъде е всичко това, ако не е гледано на живо.

Остава да се признае, че шумерите са общували  с извънземна раса. Явно те са подобрили генетиката на  земляните и са ги запознали с някои технологии, както и с много  знания.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *