Търсят се яйцеклетки от хубави и умни жени…

Реклама в солидно списание предлага на хубави жени да продадат на търг своите яйцеклетки. Може  да се спечелят  до $ 20,000 наведнъж,  повече получават онези, които са имали добри оценки в училище.

В продължение на десетилетия хората мечтаят да се сдобият с „дизайнерски деца“, които са програмирани да имат приятен външен вид, ум и физическо здраве. И сега това е  възможно благодарение на работата на така наречените “ агенти на яйцеклетки“, които подбират най-красивите жени, като им предлагат пари за продажба на донорски материал.

Донорството на яйцеклетки е много по-скъпо, отколкото на сперматозоиди, а  причините за това са добре известни. Ако този процес за мъжете това е „три минути удоволствие“,  „донорски материал“ има толкова, колкото е необходимо, то извличането на яйцеклетка  от жена – е  изключително болезнено. В допълнение, тя може да се направи това няколко пъти в живота си (максимум – не повече от 6 ), и след всяко извличане жените трябва да пият в продължение на седмици хормони.

В Ню Йорк  „агенти на яйцеклетки“ търсят красиви актриси и модели, за да ги привличат към процедурата по донорство. Особено често тази реклама се адресира до актриси, които временно са извън професията, а парите са определящ фактор. Добрите външни данни се ценят заедно с ума, а  дипломата от училище с добри оценки може да доведе до добра цена по време на търга. 28 -годишната  Робин Янг през 2009 г. печели $ 10.000 от първата си донорска яйцеклетка.

„Аз просто не искаха  да стана стриптизьорка – казва Робин. Трябваше да изграждам кариерата си, а в това време нямах други достойни начини да печеля. Аз чаках година и половина за следващата донорска яйцеклетка. През  цялото време си казвах  не, . . не, не … И след това се съгласих. За тези агенти аз съм ценен материал защото имам спортна фигура и зелени очи. Може би ще стана донор и трети път“..

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *