Японци са открили в Антарктида мистериозен хуманоиден гигант (видео)

От 90-те години на миналия век японски  изследователи на  няколко пъти съобщават за появата в ледените води на Антарктика  на гигантски същества, които те наричат „нинген“ .

Тези същества обикновено се описват така: бели като сняг, около 30 метра дължина,  подобни на хуманоиди, макар и лишени от обичайните  черти на лицето. Според някои съобщения, съществата имат плавници, перки и опашка като русалки.

Слуховете за съществуването на мистериозния хуманоид за първи път се появяват в японския  онлайн форум 2channel,  където историята се раздухва от списание MU , занимаващо се с проучване на паранормални явления. Като доказателство за това,  списанието публикува през 2007 г., снимки от Google Maps с бели китоподобни създания,  появили се в южната част на Антарктика .

Версии за произхода на нингените  има много, но нито една  от тях все още няма достатъчни убедителни доказателства.

Онлайн също се разпространяват няколко видеоклипа, на които, вероятно, се вижда този хуманоид. Два от тях са заснети под вода:

http://www.fearnet.com/news/news-article/giant-humanoid-creatures-sighted-antarctic-waters

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Японци са открили в Антарктида мистериозен хуманоиден гигант (видео)”

Comments are closed.