Koга настъпват вълшебните минути за изпълнение на желания?

Помислете си, ако имате една минута за вълшебство – за какво ще я използвате? Какво желание ще ви дойде на ум на първо място? Пари ? Здраве? Любов? Щастие ? И сега опитайте просто да се доверите на факта, че такъв момент ви се дава всеки ден с щедрата ръка на съдбата. Това невероятно магическо знание са използвали успешно дори и в древен Египет, както и свещеници и оракули от изчезналата Aтлантида. С него те са въплъщавали в реалността това, което сега се нарича чудо.

Вълшебната минути може да дари максимален творческа ефект с минимални енергийни разходи. Това може да се нарече един вид портал към по-високо измерение. Всичко, което трябва човек да направи – е да се съсредоточи върху това, от което отчаяно се нуждае в момента. Това може да бъде всичко – предмет, чувства, пари. В тази щастлива минута се изразява само това, което е най-необходимо.

С настъпването на заветния час каналът се отваря – и в този момент какво ще чуе изпълнителят на вашето желание? Много е вероятно в този момент да се оплаквате закачливо на някоя приятелка от „досаден“ ухажор. Не се учудвайте, че след часа „X“ той няма да ви удостои с вниманието си повече. А тези последици са резултат от невнимателни фрази, изречени в минутата на отваряне на портала.

За да се избегнат подобни недоразумения с по-висшите сили следва да се отбележи, че „златните“ моменти на щастие, трябва да използват само в полза на нещо хубаво, с мислено произнасяне най-съкровените желания.

Първо трябва да се определи датата и да се напише на лист хартия. Например 20 септември ще изглежда 20.09.

Вълшебната минута за реализация на желанията този ден настъпва в 20:09 ч. Следователно за формулировката на текста на мечтите текат 60 секунди. Необходимо да се помоли за това ясно и конкретно, без да се използва частицата „не“, защото ангелите не реагират на нея. Фразата: „Аз не искам да боледувам“ ще ви отведе направо в болницата, защото за изпълнителите това звучи: „Искам да боледувам.“ Това може да доведе до объркване, но желанието на клиента е закон . По-добре е да се каже : „Аз искам 500 $ тогава и тогава, вместо искам да спечеля джакпота“.

В щастливото време, на часа съответства датата, а на минутите – месеца. Въпреки това не е съвсем ясно какво да се прави с датите 25-31. В този случай има малко по-различна форма на изчисление. Часовете показват месеца, а деня – минутите. Така например на 28 септември можете да си пожелаете нещо в 9:28 часа. A на 31 декември трябва да се опитате да намерите време в новогодишната бъркотия в 12:31 ч.

Същността на това вълшебство е сложна и проста едновременно. Простотата се заключава в достъпността на метода. Трудността се състои в дълбоката астрономерологична многопластовост и и вибрациите на съответната дата. Въпреки това, не задълбавайте в джунглата на научните изследвания, а в уречения час си пожелайте нещо.

Щастливата минута се дава всеки ден през цялата година, а за месец такива минутите се натрупват в половин час. Достатъчно е веднъж да се изпълни вашето желание, за да проверите ефективността на чудодейния начини . В бъдеще може да изпълнявате все повече и повече нови желания. Бъдете внимателни – желанията са склонни да се изпълняват! Успех във формулирането и осъществяването на желаното !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *