Любопитно видео с паяк – мутант, който пълзи по жилищна сграда (видео)

Видео клип набира популярност, заснет в предполагаем руски град , на който е заснето мистериозно огромно създание, което пълзи по стената на жилищен блок.

На лошокачествените кадри се вижда как по стената на многоетажна сграда, каквито има във всеки голям град в Русия, пълзи гигантско създание, наподобяващо хуманоиден паяк, съобщава Rocket News.

Видеото започва с това, че неизвестен оператор снима стена на многоетажна панелка, когато изведнъж в обектива се появява странно създание, което прилича на огромен паяк.

На пръв поглед изглежда, че това е насекомо , което пълзи по обектива на камерата или върху стъклото на прозореца . Но после се вижда, че това се движи като човек, пише кореспондентът на изданието .

Отговор на въпроса, какво е това , журналистите нямат. Някои предполагат , че авторът на клипа е дорисувал това „чудовище“ със специална програма, а след това го е поставил във видеото. Протива тази версия говори качеството на видео, което е толкова аматьорско , че работата с него би била много трудна, пише “ Вести „.

Други смятат, че „паякът – мутант“ е каскадьор , който участва в заснемането на филм. Скептиците казват, че за снимките е твърде тъмно, а прожектори няма.

Въобще – някаква шега…

Related Posts

One thought on “Любопитно видео с паяк – мутант, който пълзи по жилищна сграда (видео)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *