Мексиканското правителство публикува доказателства за древни контакти на маите с извънземни

[1] Двете централно разположени окръжности, най-вероятно, обозначават Земята.
[2] Това е очевидно космически кораб.
[3] Това е вероятно една голяма комета или астероид, насочваща се към Земята.
[4] Това прилича на летяща машина, предназначена да отклони от курса комета или метеор, подобно на Deep Impact на НАСА.
[5] Астронавт пилотира кораб.
[6] Очевидно, пилотиран летателен апарат.

На тези снимки е публикуваният от мексиканското правителство артефакт на цивилизацията на маите, чиято възраст е над 1300 години. Според експерти, този древен артефакт доказва, че ние не сме сами във Вселената и че древната Земя е била посещавана от представители на други светове с високо развита цивилизация (най-малко – те са имали космически кораби).

Освен това учените смятат, че артефактът , обнародван от мексиканското правителство , може да спомогне за разкриване на тайната на произхода на човешката раса на Земята.

Този артефакт мексиканското правителство пази в тайна в продължение на 80 години. Едва през 2012 г. група документалисти, начело с продуцента Раул Хулия – Леви, които работят в сътрудничество с висши мексикански служители, правят филм за тази древна находка.

В допълнение Хулия – Леви твърди, че снимките са правени с подкрепата на президента Алваро Колом Кабалерос.

„В Мексико се пазят древни ръкописи, артефакти и други документи, които доказват убедително, че контакти между представители на народа на маите и посетители от други светове наистина е имало. Цялата тази информация ще бъде потвърдена от археолозите“- е казал Кабалерос.

В документалния филм на Хулия-Леви, има интервю с друг висш служител – министърът на туризма на Мексико Luis Garcia Augusto Rosado. Rosado е потвърдил съществуването на доказателства за контакт на маите с извънземните и е показал фрагменти с превод на древни ръкописи, които правителството държи в строга тайна в подземно хранилище. Той също така говори за съществуването на някакви „площадки за кацане в джунглата на около 3000 години“.

 

Всички тези тайни, ако се вярва на информацията, предоставена във филма на Хулия- Леви, мексиканското правителство крие повече от 80 години.

Филма на Хулия-Леви (Short Educational Film by Jason Kirby):


http://altering-perspectives.com/2013/12/mexican-government-releases-proof-e-t-s-ancient-space-travel.html

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *