Москва пленила извънземни (видео)

Любителите на мистиката все още се вълнуват от кадри с извънземен, публикувани преди почти 20 години.

Многобройни истории, споделени в мрежата, допускат , че руснаците знаят за съществуването на НЛО от преди няколко десетилетия, пише Huffington Post (http://www.huffingtonpost.com/2013/12/10/russia-alien-autopsy-crashed-ufo_n_4411271.html?utm_hp_ref=weird-news). И досега на любителите на неизвестното не им дават покой материали, публикувани от американския канал TNT през 1998 г. . На записа, направен почти 30 години, може да се види как съветски военни разглеждат НЛО, за който твърди, че е паднал в района на Свердловск. После действието се премества в Москва, където лекари извършват аутопсия на извънземен. И до днес все още не се знае дали това е вярно или е майсторски монтаж.

„Гласът на Русия“ (http://www.utro.ru/cgi-bin/go?http://voiceofrussia.com/2013_12_06/Secret-KGB-alien-civilizations-project-6631/) твърди, че първите контакти със „зелените човечета“ са отбелязани в СССР по време на Втората световна война. Изданието отбелязва също така, че по-късно КГБ дори създава специална единица , занимаващи се със събиране на информация за мистични и необясними явления.

Има и неясни сведения за това, че през 1989 г., неидентифициран обект се разбива близо до град Прохладний (Кабардино – Балкария). Но не е ясно дали е свален от изтребители или е катастрофирал. През август същата година той е бил засечен от радари и военните уж се опитаха да установят контакт с него, но опитът бил неуспешен и обектът бил определен за „враждебен“.

В падналия НЛО са намерени няколко членове на екипажа. Малки (малко над един метър ), плешиви и с големи очи същества, били облечени в защитни костюми, а кожата им била на външен вид като на рептилии – със синьо – зелен цвят. След катастрофа те умрели, телата им били поставени в стъклени банки и отнесени. Първи разказали за това няколко следователи – очевидци – но документални доказателства за думите им няма.

Related Posts

One thought on “Москва пленила извънземни (видео)

  1. Това е стара информация. Нищо новор повторения!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *