Планетата Земя – обзор

Горчивата истина е по-добра от сладка лъжа. Това не е вашата планета. Това е Тяхната планета. Това е тяхната Слънчева система. Вие сте малко безплатно приложение . Персонал  за обслужване на различните системи, добиващи ресурси в различни форми.

Те притежават тази планета като своя собственост. Някъде в космоса в счетоводството има папка с надпис: „Земята. Баланс“.  Основната цел на вашето съществуване – е да произвеждате ресурси за тях. Никаква друга цел. Така сте създадени. Вие сте под строг контрол. Вас ви пасат и стрижат,  като овце .

Обучават ви точно до степента, която е необходима за поддръжката на техните системи. Дават ви толкова технологии, колкото е необходимо за решаване на техните проблеми. Дават ви толкова свобода, колкото е необходима, за да работите и да не се бунтувате.

За вас е  създадена илюзията, че сте господари тук , но тази илюзия е необходима само за да ви помогне да работите по-добре, а след това те взимат всичко, които сте създали. Техният интерес към вас е изключително потребителски. Ако няма какво да се вземе от вас – вие сте ненужни .

Вие трябва да разберете, че ако престанете да бъдете полезни за тях – те ще ви унищожат. Тяхната технология ще го направи без затруднения. Единственият шанс да се измъкнете от робството – това е да  станете толкова силни, че  да сте в състояние да преговаряте с тях като с равни.

Те със сигурност ще се опитат  по някакъв начин да  избегнат това. Но да  ви управляват е все по-трудно и по-трудно, защото вие сте станали твърде много и вие твърде много сте  поумнели и започвате да разбирате какво се случва.

Но те няма да се откажат и ще се борят властта им  да продължи. О, и не очаквайте да дойде някой вълшебник и да ви освободи – няма кой. Можете да разчитате само на себе си. За свободата си трябва да се борите и да умирате. Ако не сте готови да се биете и  да умрете за свобода – добре, тогава робството ще продължи. Във всички форми.

Възможно ли е това..

11 thoughts on “Планетата Земя – обзор

  1. Как? Това се питам.. как да се борим.. и знаем ли с какво и кого? Звучи ми почти невъзможно

  2. Те? Кои са те? А ние? Кои сме ние? Знаем ли кои сме, откъде сме, как сме се озовали тук, защо сме тук, какво е това място, откога е и докога ще е, каква е целта му, каква е нашата цел? Доказателства някакви или просто поредното гонене на Михаля? Усещаме, че нещо не е баш в ред, но май си нямаме никаква идея кое, как трябва да е, защо е, защо не е и как би могло да бъде. Въобще си нямаме никаква представа за нищо, но пък твърдим горното едва ли не категорично…

  3. хм, няма как статия като тази да предложи някакъв адекватен и смислен анализ тъй-като чисто и просто е предназначена за съвсем друга категория материали със подобно съдържание, само и единственно ако беше написана във стил „може би?“ или „ако?“ тогава вероятно щеше да представлява някаква храна за размисъл в определена посока но в подобен вариант звучи твърде глупаво и некоректно за съжаление

    1. Хм, няма как да бъде разбрана тази статия от осакатени роби, хм

      1. И така да е, кое те кара да мислиш, че си изключение? Ти разбра ли кои са те? Евреите, извънземните, илюминатите, масоните, бялото братство, сатаната? Кои?

  4. Копирам ви нещо :))

    Галактически затвор

    ( Историята е по реален случай. Всички съвпадения са умишлени. )
    Добре дошли в Галактическия затвор „Земя“! Това е най-строго охраняваният затвор в Млечния път. Затворът „Земя“ има доста обширна територия – по същество той е планета, която се намира в тъмната част на галактиката Млечен път, по-конкретно в Слънчевата система. Понастоящем обектът е частна собственост, но в него са заточени затворници от всички краища на галактиката. Нашият затвор e единственият, който може да се похвали с нулевия брой успешни бягства на недоволни обитатели. Системите за надзор и контрол се състоят от физическо присъствие на строги надзиратели, както и пълна програма за манипулиране поведението на земните обитатели. Последната включва масово промиване на мозъци, химическо и физическо третиране на затворниците, насочване на вниманието им към жалки битови проблеми, и не на последно място – разпространение на лъжлива информация относно тяхната същност и произход. Системите работят толкова добре, че 99. 9% от обитателите на „Земя“ дори не осъзнават, че са лишени от свобода. В това се състои и успехът на „поправителното заведение“ – няма бунтове, няма желаещи да напуснат, защото те или се чувстват добре, или светогледът им е ограничен дотолкова, че не им хрумва идеята да напуснат – това място за тях е цялата Вселена. Всъщност, дори да им хрумне, че отвъд съществува нещо друго, не могат да напуснат, защото на границите на „Земя“ дебнат строги стражи с модерно оборудване. Някои ги наричат извънземни. Други пък ги определят като „глупости“, „теория на конспирацията“, „фантасмагории“ и т. н. Във всеки случай обаче вие сте толкова „земни“, колкото са и те. И не, вие не сте родени тук! Просто са ви дали бяла/черна/жълта униформа също като във всеки затвор. Униформата е уникална за всеки обитател, което допринася за лесното му идентифициране и контролиране. Всеки заблуден бежанец се улавя и връща насилствено обратно. И всичко се извършва по такъв начин, че той да повярва, че сам го е поискал. Коварно нали? Ето защо затворът не е поправително заведение (затова по-горе сложих кавички) – просто всички обитатели са получили доживотна присъда и са докарани с еднопосочен билет. Ще попитате що за затвор е това. Ами от нацистка гледна точка, това е нещо като концлагер. От религиозна гледна точка това е Адът. От екологична гледна точка това е сметище. От политическа гледна точка това е оръжие. Не се сетих за други асоциации, но вие можете да предложите вашите интерпретации долу в коментарите.
    Изглежда, затворът „Земя“ като физически обект някой ден ще се препълни, също като всяко сметище. Когато населението спре да расте, значи лимитът е достигнат. И тогава какво? Нищо. Това е проблем на собственика и вас не ви засяга! Вие сте просто едни осъдени без право на обжалване!

    И един отговор :))) Затвора работи добре :)) Дори и коментари няма :)) По отношение на това дали може да се напусне т. н. затвор няма проблем. Ще внеса извесна корекция, ние сме създадени от извънземни, разбира се с една единствена цел когато дойде времето да сме им полезни. Затвор не е само Земята а цялото трето измерение, четвъртото черпи енергия от третото, то е нещо като съня, изключително лъжовно и безкрайно мотивирано да ни върне тук отново да го захранваме с мислите си, там всеки вижда каквото си иска, целта оправдава средствата, а извънземните са просто господарите на 3-тото, на милиони години, напрактика безсмъртни, регенериращи телата си, за какво сме им нужни ли :))) все пак някой трябва да върши тяхната работа, да се ходи нагоре надолу из вселената, не навсякъде е безрисково за тях и т. н. когато му дойде времето и те ще се появат. Има много светове ферми. Положението е по-лошо, подложени сме на двойно негативно влияние!

  5. Ами, че те вече почнаха и да не се крият. Летящи чинии се заснемат почти всеки ден със стотици. Просто са толкова силни, че не им пука какво мислим за тях. Те са тук с космически кораби още от времето когато сме се катерили по дърветата.Но според някои знаещи има и по страшни неща от онези с космическите кораби. Има духовни същества, които ни използват за храна. Да. Изяждат нашето съзнание и ни оставят само толкова, колкото да не умрем като идиоти.Не ги виждаме и усещаме и затова сме безсилни. Четете Карлос Кастанеда.Там пише за тези същества -Володорите.

    1. Да, но все пак, като казваш Бог, ти даваш длъжността. За да не стават грешки, тъй като нали знаеш, че има и други кандидати за длъжността, давай по име- Господ. Той е истината и спасението от робията. Тук сме, за да се научим да творим добро чрез мислите си- тренираме да мислим добро, защото в другия свят мислите създават действителността. Който не се научи да мисли добро, ще му е много тежко в онзи свят, защото ще бъде сред злите мисли- своите и на другите и това е адът. Който мисли добро, той ще бъде сред добрите мисли- своите и на другите и там е Раят.

  6. shte se borim sresshtu evreite koito unshtojavat ikonomikata vidite li evrein go treepete tva sa poloshi hora likvidatori ot ciganskata zgan

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *