Съветник на Обама го убеждава да разсекрети досиетата за НЛО за да повиши рейтинга си

Новият специален съветник на американския президент Барак Обама, бивш началник на администрацията на Белия дом Джон Подеста  призова  да се разсекрети информацията за НЛО, за да се помогне на учените да определят истинската същност на това явление.

Time Magazine изброява основните теми, които все още не са съгласувани от Барак Обама и Джон Подеста . Заедно с шпионажа и проблемите на американската политическа система,  новият съветник на президента планира да обсъди с него  въпроса с тайните досиета за НЛО.

Подеста многократно е искал САЩ да публикуват обемното  досие, свързано с изследването на неидентифицирани летящи обекти.

Бившият съветник на администрацията на Белия дом направи това изявление, след като CNN успя да заснеме  невероятен артефакт, който се появи в небето над Вашингтон в деня на встъпване в длъжност на Обама през януари 2009 г.

Според Подеста американският народ и международната общност са  готови да научат истината за НЛО.

Според съобщения в медиите в САЩ, сега, когато  Подеста стана съветник на Обама, той може да предложи на президента да разсекрети НЛО файлове , с цел подобряване на рейтинга на президента.

Но все още остава въпросът, съществуват ли наистина такива „секретни материали“ и има ли някаква информация, която може да бъде разсекретена.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.