В югозападната част на Великобритания е заснет НЛО (видео)

Непонятен обект със сив цвят в небето над Девон случайно попаднал в обектива на фотограф. Сътрудник  на един от местните вестници през уикенда снимал вятърната електростация Фулабрук. Когато разгледал снимките по-късно , открил в небето над турбините странен обект с овална форма, пише The Huffington Post. След като снимките били публикувани,  местните жители започнали да съобщават, че също са видяли НЛО.

Един от тях разказал,  че забелязал обекта в четвъртък вечерта: „По пътя за  Торингтън видях странни ярки светлини в небето, колата ми бе осветена с лъч синя светлина – беше много страшно“.  Други свидетели разказват, че НЛО е кръжал над електроцентралата в неделя вечерта. И всички очевидци отбелязват, че обектът е светел с ярка светлина.

Според Daily Mail   местните власти заявили, че никакви съобщения за НЛО скоро не е имало. От спасителната служба на Девън отбелязват,  че в края на миналата седмица, в района, където е забелязан НЛО, спасителите са правили учения, така че е вероятно мистериозният обект да е самолет .

В края на юни властите  на Обединеното кралство разсекретиха порция документи с неидентифицирани летящи обекти. Бяха публикувани 25 папки с материали, които съдържат историите на хора за  НЛО в периода  2007 – 2009 г.  Свидетелите ги описват главно като „светещ  сребърен диск“, „светещ кръгъл обект“, „зелена сфера“.

В края на 2009 г. Министерството на отбраната закрива  отдела, който се занимава с НЛО.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *