Далай Лама: Извънземните са същите като нас

Духовният лидер призова да се подготвим за скорошна среща с извънземните,  пише pefata.ro

Поканен в университета в Портланд (Орегон), за да говори пред студентите за вселената и мястото на човека в нея, Далай Лама засегна и темата за извънземните. Това предизвика шок, особено поради факта, че това е изказване на един от водачите на човечеството, тъй като, както е добре известно, личности от такъв мащаб, поради различни причини  избягват тази тема.

Духовният лидер разказа на студентите и не само на тях , че великата среща с извънземна цивилизация не е далеч. Неговите идеи са наистина шокиращи, защото той приозова студентите да бъдат готови за този момент, когато разберат за гости от други галактики, пише efemeride.ro.

„В крайна сметка ние ще приемем посетители от друга галактика. Те  също са хора. Може би с малко по-различен вид, но в действителност, са такива. Те са чувстващи същества. Ние трябва да разберем, че извънземните – това са същества, които чувстват нещата по същия начин, както и ние, дори ако се различават от нас по външен вид“- казва Далай Лама.

Интересно е и изказването на Далай Лама , че моментът на срещата с извънземните ще бъде шок за повечето хора, тъй като обликът на тези съзнателни същества може да бъде травмиращ .

По този начин, може да се кажем, че за пръв път човечеството е готово за момента, който ще промени живота му от всички гледни точки. Никой не може да каже точно кога ще се случи това. Може би, когато човечеството бъде готово, а тази готовност включва много неща.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *