Foreign Policy. Документите на Сноудън- извънземни-нацисти управляват Съединените щати!

Така поне твърди полуофициалната иранска информационна агенция Fars,  която често прeпечатва нелепи  новини от съмнителни сайтове, пише Кейтлин Фосет в  блогна  Foreign Policy .

Америка, която най-малко от 1945 г. насам е под контрола на извънземните, известни като „Високите бели“ се контролира от  „програмата на извънземния разум“ на извънземните, които са помагали още и на Адолф Хитлер.

Статията, публикувана първоначално в не особено надеждния „новинарски“  сайт Whatdoesitmean.com, се позовава на доклад на руската ФСБ, въз основа на документи, както се твърди, на  Едуард Сноудън .

По-специално, статията съобщава, че „Високите бели “ са спомогнали за увеличаване на броя на германските подводници през 1930-те години от  57 на 1163 . През 1954 г. те станали съветници на президента на САЩ Дуайт Айзенхауер. В предполагаемия доклад на ФСБ уж  се твърди, че „Високите бели“ са основали „таен режим“, която сега  управлява Съединените щати.

Whatdoesitmean.com напомня за странното изявление на бившия министър на отбраната на Канада Paul Helliera,  направено миналата седмица по руска телевизия, че за извънземните предполага, че живеят на Земята и отказват да споделят своите технологии, докато хората не се научат да живеят в мир един с друг. Предполага се, че Hellier е направил изявленията си след като е получил достъп до документите.

Източник : http://blog.foreignpolicy.com/posts/2014/01/13/fars_news_claims_snowden_docs_reveal_america_is_run_by_hitlerite_aliens

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *