Летището в Бремен спря работа заради „НЛО“

Неидентифициран летящ обект развали плановете на пътниците на летището в Бремен. Поради факта , че вечерта на 6 януари на радарите  няколко пъти се появявал и след кратко време отново изчезвал някакъв обект, и за да се избегне риска за въздушния  транспорт, ръководството анулира полет до Франкфурт на Майн , и пренасочило към близкия Хановер самолет, идващ от  Мюнхен, съобщи Дойче Веле.

Лайнер от Париж е трябвало известно време да кръжи над летището във въздуха, преди да му бъде позволено да започне кацане. Сутринта на  7 януари е отменен и полет обратно до Франкфурт.

Както беше съобщено миналата нощ от пресслужбата на летището,  три часа след първата си поява,  мистериозният обект изчезнал напълно. Според полицията, той е бил на разстояние 300 метра от земята.

Двама полицаи, патрулиращи в района на летището, също забелязали в небето светещ обект. Полицейски хеликоптер , който изследвал района на подхода към летището, НЛО не могъл  да открие, съобщи агенция ДПА .

 

Междувременно, говорител на германската служба за безопасност на полетите DFS съобщи , че неизвестният обект е записан от прозореца на контролната кула , но на екрана на радара не е бил видим. И не е  установяван радиоконтакт с него, съобщава AFP .

Полицията започна разследване

„Ние все още не знаем какво е, но нещо все пак имаше там “ – каза представител на бременската полиция. Според него е  възможност за НЛО да е взет безпилотник или балон.

30 думи

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *