С Google Moon откриха мистериозен обект на Луната (видео)

Странна аномалия, открита с приложението  Google Moon на лунната повърхност, предизвика много предположения, започвайки от космическия кораб на извънземни до тайна база на Луната.

Обектът с формата на триъгълник и със седем точки на една от страните е забелязан от изследователя на  паранормални явления с ник WowForReeel , който е публикувал видеото в YouTube.

„Това е един необичаен кратер? Или нещо друго?“ – е написал той. „Това е наистина там, не е фалшификат  и нямам представа какво е.  Никога не съм виждал нещо подобно в други кратери“.

Обектът може да бъде намерена по  координати  22042’38.46N и 142034’44.52E. Размерите  му са 160 на  130 метра.

Експертите обаче са скептични и смятат, че това не е нищо повече от игра на светлината, която се проявява при   дигитално увеличение на снимки.

Същият потребител смята, че е открил подобна мистериозна структура, с размери 90 на 125 метра на земяата под ледовете на Антарктида.

Специалистите и за това са на мнение, че пак става дума за игра не светлосенки.

Related Posts

2 thoughts on “С Google Moon откриха мистериозен обект на Луната (видео)

  1. Да бе да,щом хората са върха на хранителната верига на Земята трябва ли да считаме,че в безкрая на пространството сме единствени-едва ли,смятам,че и на други планети може да е възникнала такава верига и вероятностите за това са милиарди,явно в мащабите на Вселената сме на доста ниско ниво …

  2. Има и друга подобна структура, точно на върха на едно възвишение с приблизително същите размери,в близост на кратера Aratus

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *