В САЩ се продава къща, в която живеят призраци

В град Данмор, САЩ , се продава  много необичайна къща. Според собствениците и, Грегъри и Санди  Лийсън,  домът   „леко е заселен с призраци“.

В съобщение, публикувано в местния вестник се казва, че в двуетажната къща , построена преди 113 година , през нощта понякога се чуват викове, а в огледалото в банята се появява мъртвешкобледо  лице.

Къщата с духове се  продава 144 хиляди долара, но според собствениците, засега никой не е проявил  интерес. „Исках  рекламата да е написана с чувство за хумор. Но, очевидно, това е  грешен маркетингов ход. Засега купувачи не ни търсят, но за сметка на това непрекъснато се обаждат любопитни и ловци на духове- казва 35 -годишният Грегъри , който работи като програмист.

Един от предишните собственици на сградата  казал на жена си , че когато   бил дете,   намерил в мазето на този дом човешки череп. Чувайки тази история, Санди заяви, че отдавна е подозирала, че мазето има  нещо нередно, тя веднъж дори барикадирали вратата, когато чула  някой да щрака там със запалка.

Санди вярва, че в мазето „живее някакъв дух“.  Грегъри не вярва в призраци, но признава , че в къщата понякога се случват странни неща. Според него, ако в близко бъдеще не се намери  купувач, той и съпругата му ще дават къщата под наем на „желаещи да погъделичкат нервите си“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *