Момче с истинско „шесто чувство“ живее във Флорида

Родителите на четиригодишния Илайджа Хауъл вярват , че детето им има същото мистично „шесто чувство“, като героя от едноименния филм с участието на Брус Уилис.

Според Daily Mail,  Greg и Heather Howell забелязали у Илайджа странно поведение от ранна възраст. На  десет месеца той заговорил с пълни изречения, казвайки че иска да говори с баба си и дядо си, които били починали. Екстрасенз проверил психиката на детето и казал, че то в действителност може да има свръхестествени сили .

Според Хедър, Илайджа и предсказал спонтанен аборт, а след това раждането на близнаци.

– Намирам го за странен , но не и в отрицателен смисъл – признава майката на Илайджа“. Когато бях бременна той дойде при мен и каза: Мамо, бебето ти ще иде при бога Бога. Казах му , че не трябва да казва такива неща , за които не знае нищо , но  имах лошо предчувствие . Няколко дни по-късно имах спонтанен аборт, а той ме успокои , погали ме, и каза, че всичко ще бъде наред . След известно време той дойде и ми каза да не се притеснявам, защото скоро ще имам две деца , момчета. Много месеца по-късно родих близнаци. Те бяха момчета.

Хауъл повикали специалния експерт Denise Lescano, за да  провери дали наистина Илайджа чувства нещо специално,  да вижда духове и такива неща , или е с психично заболяване.

По време на разговора с детето , Lescano научила за спонтанния аборт и близнаците, за които на момчето разказала починалата му баба, майка на Хедър.

– Илайджа има всички признаци на много надарени деца с възможността да видят нещо, което не е достъпно за обикновените хора , казва Lescano – Той също има силно усещане, че  вече е живял няколко живота и помни миналото.

Lescano дала на родителите на детето някои съвети за това как да се държат с него и да възприемат неговия дар. Хедър казва, че сега се чувства много по-спокойна и  уверена.

Denise Lascano в продължение на много години помага на семейства като това , както и на полицията в издирването на изчезнали лица или при убийства, с помощта на своите специални психически способности. Според нея, тя е започнала да използва дарбата си на 9 -годишна възраст , а нейната цел в живота е да се справи със скептицизма и страха в обществото от такива неща .

– Това не е страшно. Точно обратното –  носи утеха и изцеление.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *