Нашият организъм може сам да убива рака : Просто му трябват по-точни инструкции

Отчасти раковите клетки са толкова опасни, защото те не са нашественици: Това са наши собствени клетки, които са се обърнали срещу нас.

Това означава, че организмът като цяло не вижда в тях заплаха. Но през последните няколко години екипи от различни изследователски институции са заети с това, да  програмират човешката имунна система да разпознава и унищожава рака.

Към днешна дата , клиничните изпитвания на около сто пациенти в краен стадий на левкемия показват трайни резултати. Един единствен курс на лечение е избавил двама от тях от раковите клетки в продължение на три години, след като всички други методи са се провалили.

Разпространението на тази техника на други видове рак изисква идентифициране на нови цели за нападение, казва Мишел Саделан, имунолог в Центъра за изследване на рака Слоун -Кетъринг, където е разработен този метод. Сега тече подготовката за започване на клинични изпитвания изследвания , които ще включват неутрализиране на рак на белия дроб и рак на простатата .

Това е печелившата рецепта :

1 . Вземат се Т-клетки от кръвта на пациенти с левкемия на Б-клетките.

2 . Генетично се модифицират Т -клетки, така че те да се научат да разпознават молекулите CD19 , които се намират  на повърхността на Б – клетките, и раковите клетки , които израстват от тях.

3 . Въвеждат се на пациентите модифицираните Т-клетки , които след това са в състояние да унищожат всички клетки с CD19 – ракови и здрави.

4 . Укрепва се имунната система на пациента с антитела, тъй като в нормално състояние с производството на антитела , необходими за борба с инфекциите, се занимават точно Б- клетките.

http://www.popsci.com/article/science/your-body-can-kill-cancer-it-just-needs-better-instructions?dom=PSC&loc=recent&lnk=8&con=your-body-can-kill-cancer-it-just-needs-better-instructions

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Чудеса: Лекарство за кучета против глисти – за 5$ – внезапно отстрани раков тумор с метастази!

Пенсионерът Джо Tипенс от Оклахома,  през 2016 г. научава, че има рак на белите дробове в терминалния (последния) етап. Към януари 2017 г. метастазите от белите му дробове се разпространили… Continue reading „Чудеса: Лекарство за кучета против глисти – за 5$ – внезапно отстрани раков тумор с метастази!“

Канадски учени: Възможно е ракът да се предава от човек на човек

Ракът може да се предава от човек на човек. Тази хипотеза беше представена от група учени от Канадския институт за перспективни изследвания, пише Focus.de, позовавайки се на изследване, наречено „Хората… Continue reading „Канадски учени: Възможно е ракът да се предава от човек на човек“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *