През февруари ще бъде направено официално изявление, което ще промени съдбата на човечеството

Това твърди д-р  Courtney Brown от  Института Форсайт  (The Farsight Institute). Д-р Courtney Brown се занимава с експерименти по  дистанционно гледане.

На страницата си във Facebook Д-р Courtney Brown пише , че в в средата на февруари ще бъде направено изявление, което ще промени живота на човечеството. Това изявление нищо не може да го спре. Първоначални  само малцина ще разберат смисъла на изявлението, както и какво ще означава за човечеството.

Някои от тях ще се смеят , други ще плачат.

Но с течение на времето светът ще разбере , че животът на Земята се е променил  значително през този ден през февруари 2014 година.

Mистерията, които тегне над нашата цивилизация в продължение на хиляди години, ще бъде разгадана. И след като бъде получен отговор, човечеството ще получи   нова посока в развитието си , казва д-р Courtney Brown.

Поради факта, че толкова много хора са се обърнали към Браун с искане да обясни за какво говори и какво може да се очаква от „изявлението“, той е написал  няколко кратки коментари. По-специално той пише:

“ Да , знам, нещо, за което не съм говорил. Аз посочвам факт, а не правя прогнози . Причина за закъснението на  моите съобщения е в това, че много неща се случват точно сега . Ако всичко беше готово , обявяването щеше да се случи утре. Но нещата не са съвсем готови.

Те ще бъдат готови през февруари. Въпреки че е естествено да се опитват да отгатнат какво може да се случи, но това не предвещава нищо добро .

Говорих за това тук само защото, когато обявлението се случи, тези, които се интересуват , ще имат свободен достъп до него, както и до свързаната с това  информация.

Въпреки това, с цел да поясня  малко,  ще  кажа … Не, няма да има промени в Земята, нито извънземни ще кацнат, не, небето няма да падне , и не, Земята не може да бъде преместена, не, Обама няма да бъде разобличен…

Това, което ще бъде обявено,  в действителност е много повече . Честно казано . Но не всички ще са съгласни. Аз казвам,  че с течение на времето хората в крайна сметка ще осъзнаят, че цялостното развитие на нашия вид е радикално променено в  този ден през февруари 2014 година.

Ще трябва известно време за да може хората да го разберат. Но това ще се случи“.

 

http://www.transients.info/2014/01/an-announcement-from-courtney-brown.html

Related Posts

5 thoughts on “През февруари ще бъде направено официално изявление, което ще промени съдбата на човечеството

  1. Мисля, че това ще бъде рухването на парично- лихварската система и банковият капитал,който ни прави роби на една върхушка и начало на нещо ново и нов път на изстрадалото човечество!

  2. Дрън-дрънта пляс! Това е въдичката за рекламата, дето ще ни прави 35 годишни!

  3. Да. Много убедително. Нещо някога ще се случи, което ще промени човечеството. Ми то това се случва постоянно, бе. Едно дърво на пътя за Перник да падне и цялата история от там нататък ще е различна от тази, която щеше да бъде, ако дървото не беше паднало.
    Моето „дистанционно виждане“ ми казва, че вчера беше казано послание към човечеството, но малцина го разбраха и решиха да не споделят с другите, за да не предизвикат световна паника. Те се спукаха от смях, а останалите не го разбраха. Гениално!
    Ще приема доказателства за този доктор Браун ако има документирани случай на сбъдната прогноза или предсказание на този психо. Предполагам има няколко книги, които той продава, за да „светне“ човечеството в „истината“. И макар, че е изключителен филантроп по душа, не се храни със слънчева енергия, а продава книгите си за по 30-тина долара парчето…

  4. Ей, ама как ги надушвам такива бе! Задобрял съм.

    Ето го чиляка: http://www.courtneybrown.com/
    Ето колко струват „книжлетата“ му за дистанционното виждане.
    http://www.farsight.org/FarsightPress/PurchasePage.html

    42.95$ за да ни „светне“ д-р Браун за „истината“, че „нещо, някога, някъде ще се случи, което ще промени света“. Не е зле, а?

  5. Поредният измамник!Връзвайте се глупаци ако си нямате работа!!!Ха,ха,ха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *