Aстронавтът Гордън Купър за подготовката на хората за среща с извънземни цивилизации

    Американският астронавт Гордън Купър е един от пионерите на космическите изследвания и национален герой на САЩ , който се радва на дълбоко  уважение. И може би именно затова неговото съобщение за личен визуален контакт с НЛО, шокира много.

При това Купър  не само направи сензационно признание за реалността на феномена НЛО , но открито обвини правителството на САЩ в пресата за дългогодишната „политика на мълчание“, в съзнателно  укриване от обществото на факти, свързани с феномена НЛО . Според астронавта, всички тези факти, трябва да станат публично достояние, а не да принадлежат на тесен кръг избрани лица: „Светът има право да знае истината. Хората заслужават да знаят истината . Това ще им помогне да разберат преди всичко себе си“.

Известно е, че в началото на 1950-тте, Купър и партньорът му преследват с боен самолет в небето над Германия „странни светещи дискове“.  Той също така многократно е виждал в небето над американските военни бази странни обекти в небето.

Ето как той ги описва : „Аз ясно си спомням как те се носеха  във въздуха като блестящи птици, блестящи на слънцето с техните перфектно конструирани „тела“. Колко изящни бяха те! Често тези странни „неща“ са разделяха пред очите ми. От един диск се разсейваха като прах десетки по-малки. На пръв поглед движенията им изглеждаха хаотични , но гледани по-отблизо, можеше да се предположи, че те са имали план за полет.

Никой от нас, пилотите,  не можа  да настигне тези „птици“. Скоростта им е извън обсега на нашите „мизерни“ машини. И можем да кажем, че никога не изпълнихме заповедите на ръководството, като се връщахме без нищо в базата. Всички ние, служители в базата, периодично бяхме подлагани на  промивка на мозъците. Ясно ни бе казано: всяко споменаване извън ведомството за това,  застрашава с  безмилостно наказание както нас, така и нашите семейства“.

Според астронавта, всички правителства в света участват в конспирацията по мълчанието за присъствието на извънземни на нашата планета. На официално ниво всяка информация за това се осмива и дискредитира, защото правителствата се страхуват от масова паника и психоза сред населението :

“ … Аз често се замислям, каква е целта на политиката на правителството на САЩ за отричането. Тя започна в средата на II световна война, когато бе създадена специална организация, която да разследва „феномена НЛО“.  В същото време възникна науката за лъжесътворяване, чиято цел е прикриване на изтекли в  пресата факти, с убедително опровержение , често основаващо се на правдоподобни теории.

Това беше направено , за да се прикрие информация, за да се премахне мащабен повод за всеобща паника. Заради психологическата неподготвеност на хората. В края на краищата е абсолютно ясно, че наличието на високоразвита цивилизация може да дебалансира умовете на хората,  да дестабилизира нормалното течение на живота на планетата. Може да започне масова психоза“.

Купър твърди също така, че има някакъв таен пакт между правителствата  и избрани дейци на изкуството, които са отговорни за „размекване на мозъците на хората“ и постепенно насаждане на идеята, че ние не сме сами във Вселената.

Много фантастични филми за извънземни са били заснети с  вмъкването в тях на секретни материали, предоставени от правителството. Всичко това говори за намерението хората да се подготовят  постепенно за контакт с други цивилизации.

Но дали  им бъде казана истината за това, че извънземните в продължение на десетилетия присъстват на планетата Земя или ще бъде разиграна постановка, според сценарий, че  първият контакт с извънземните   се случва само в нашето бъдеще?

Related Posts

2 thoughts on “Aстронавтът Гордън Купър за подготовката на хората за среща с извънземни цивилизации

  1. Не оповестяват правителствата, че съществуват извънземни, защото проблема не е, че хората ще изпаднат в паника, а като разберат, че са крили от тях високи технологии и са ги правили на луди ще ги избият и свалят подред. И в крайна сметка освен властта си ще загубят и живота си!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *