Future Control – системата, която предсказва бъдещето

Израелски дизайнер представи своята уникална разработка – система, която позволява да се предсказа бъдещето . Системата е със символично име – Future Control.

Авторът твърди, че концептуалната система Future Control позволява да се предвидят действията на потребителя, и дори да му дава съвети. За да направи това, тя анализира данни , контакти , бележки , обработва мейл кореспонденцията на собственика с други хора и изучава  информацията от социалните мрежи.

Например , програмата може да посъветва потребителя да купи цветя и да го заведе на филм с приятелката му, ако  открие, че е в лошо настроение.

За това,  системата вероятно ще се досети от статуси в социалните мрежи и личната кореспонденция. Връзката на  потребителя с интелигентната система се извършва с помощта на най-популярните в днешно време смарт часовници или друго преносимо устройство.

Например, концепцията представена от дизайнера  демонстрира проектор, вграден в гривна. Тя може да се покаже визуална информация на дланта или върху всяка плоска повърхност.

http://30dumi.eu

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *