На Земята живее още един вид човекоподобни. Яйцеглави хуманоиди се крият във Ватикана? (видео)

Карън Хюдес, бивш главен съветник на Световната банка, съобщи за съществуването на втори «човешки вид» на Земята.

Както съобщава beforeitsnews.com Карън Хюдес е дала интервю за Future Money, и разказвайки за заговорите в световната икономика, тя съобщава за извънземни, които се крият във Ватикана. Когато такива специалисти, като Карън говори за такова нещо, очевидно, трябва да се обърне внимание на такива изявления.

Хюдес служи в Световната Банка около 20 години. Тя научава за дълбока корупция във висшите ешелони на властта, своите оценки тя представя в американското министерството на финансите и дори в Конгреса на Съединените Щати, но е игнорирана. По този начин, тя става публична, и много научиха за това, което тя нарича «глобален заговор».

Ето някои откъси от интервюто, което можете да чуете цялото в следващото видео.

Хюдес: «…Що се отнася до времето, ето каква е работата… «Боговете» си имат свой собствен дневен ред тук. И Нищо и Никой, извънземни, или хора, не могат да попречат на тези планове. Така ние, хората, не знаем истинските дати и крайни срокове, това е така, защото ние или сме пропуснали датите/графика на времената или «Богове» ги държат в тайна, ако се намесят с техните планове. Същността е в това, че Библията ни казва, че ще има голяма измама. Той (Бог) съобщава на някои представители на земляните, че ще има нашествие. Аз вярвам, че това ще са извънземните /паднали ангели/ демони, идващи със своите лъжливи обещания и фалшив план за света, и това ще се случи в близко бъдеще.

ВЪПРОС:“ … Кой настоява за промени във Ватикана? Предполагам, че това не е папата“?
Карън Хюдес: “ Ами, има нещо, наречено «черен папа», но ммм … това не е основната причина, поради която ние сме там, където сме сега. Това, което открихме, и това звучи невероятно, но това е абсолютно вярно, този факт, че това се е случило в тайна, не означава, че това не е вярно. Това е вярно.

„Има втори човекоподбен вид на тази планета».

„Те не са извънземни, те имат много общо с нас, те са съставили карти по време на предишния ледников период. Останките от техните цивилизации са навсякъде. Тази група има по-големи мозъци и черепи. Те много се различават от хомо сапиенс».

„Тяхната ДНК е толкова различна, че ако тези два вида се кръстосат, тогава децата им ще бъдат безплодни, и ние знаем това, защото тяхната ДНК е проверявана. Техните черепи се откриват навсякъде, защото те са били на Земята с нас, но след ледниковия период много от тях са изчезнали. И така те са принудени да се крият, и едно от местата, където те са решили да се крият – това е Ватикана. Ето защо служители на Ватикана носят тези шапки. Оказва се, че също така ги носели главните свещеници в зората на юдаизма.

“ … Хората, които се занимават с археология в Израел знаят за това. И причината е, че не само Хомо сапиенс се опитва да държи хората под контрол с помощта на идеологията на «разделяй и владей», с помощта на нашата парична система, те правеха това с помощта на нашите религии.

„Организираната религия. Религията – това е опит да се накарат хората да мразят други хора от различни вероизповедания, до такава степен, че да са готови да се да се избиват помежду си заради тези различи. Така че те се намират зад гърба на хората, манипулират хората, може би … аз дори мога да кажа, че те ни използват като добитък. Това е нещо, което се случвав течение на цялата ни история“.

ВЪПРОС: „Добре Карън, вие сте адвокат, работили сте в Световната банка в продължение на 20 години. Това, което вие казвате – това е теория на конспирацията, това звучи глупаво, толкова … имам предвид, очевидно е, че трябва да се съгласите с мен. Какво сте видели, кое ви направи толкова уверена в собствените ви думи, че дори да правите този материал публичен?“

Карън Хюдес: “ Защото те идваха на нашите събрания и срещи. Изпратих имейл на моя човек в Португалия и на следващия ден той дойде на среща на банкерите, и той изпрати ми върна съобщение за това, че на тази среща ще присъства човек с голям удължен череп и с ярко сини очи.

Друг човек, той работи заедно с д-р Едуард Спенсър и е невролог, той е този, който започна да говори за това с мен. Приятелят му беше в Египет и е видял, че тези, (Хомо Сапиенс) са навсякъде. Те хммм … техните черепи се намират по цялата планета. Това не е теория на конспирацията. Просто защото тази група обича да се скрие и обича да се обвинява хората в съществуването на конспиративните теории, тези факти не престават да съществува. Всичко това е действително“.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *