В Германия са разсекретени документи на разузнаването за НЛО

В Германия   частично са разсекретени документи на разузнаването за неидентифицирани летящи обекти . Това опровергава дългогодишните твърдения на държавните служители и военните, че те не се интересуват от НЛО.

UFO файловете съдържат разузнавателни доклади за наблюдение на неидентифицирани обекти в небето над граничните райони на  Германската демократична република и Чехословакия. Най-често тези случаи са били регистрирани от гранични служители и войници,  в граничните райони.

Най-интересното наблюдение, е било  това за  НЛО ,  което се е появило в близост до остров Фемарн в Балтийско море. Обектът е летял бавно към фериботното пристанище и  военната база,  на височина около 60 метра.

След това  увиснал почти неподвижно над фериботния комплекс. Свидетели твърдят, че е издавал необичаен шум , подобен на работа на турбина. Това обаче явно не е бил двигател на хеликоптер.

Тъмнината не е позволила тогава да се определи точно цвета  на обекта и да се даде пълно описание на неговите размери, въпреки че според свидетелите , са били впечатляващи.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *