Военни лекари от Египет твърдят, че лекуват спин и хепатит С

Военни лекари от Египет наскоро обявиха за завършването на изпитания на лекарства и средства за лечение на спин и хепатит C. Единият от двамата лидери на доскоро свръхсекретния проект – полковник полковник Ахмед Амин е разкрил същността на изобретението за „Гласът на Русия“.

Технологията на египетските военни лекари е наречена Complete Curing Device, или накратко, CCD. С тази технология, според нейните създатели, се откриват и след това унищожават вирусите на човешкия имунодефицитен вирус и хепатит С, и се провежда напълно интегрирана терапия .

Кореспондент на „Гласът на Русия “ е първият чуждестранен журналист, който интервюира мениджърите на доскоро свръхсекретия проект.

Между другото , както вече беше съобщено от Ибрахим Абдел – другият ръководител на проекта, около 70 % от химичните анализи на лекарствата, са правени в руските лаборатории в Дубна .

Продължителността на лечението е шест месеца. Първо, пациентът приема лекарства в продължение на 10 дни. След това, в продължение на 15-25 дни , в зависимост от състоянието на пациента всеки ден в продължение на един час, той се подлага на лечение със специален апарат, който външно прилича на апаратурата за хемодиализа. А след това – отново лекарства в рамките на шест месеца.

Всички пациенти, лекувани по този начин, твърдят египетските лекари, са напълно излекувани.

За финансовата страна на лечението военните твърдят, че и обикновен работник може да се лекува без никакви проблеми. Официално масовото лечение на пациенти ще започне от 1 юли.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *