Британец фотографира летящи феи

53 -годишният доцент в Манчестърския университет , който се намира във Великобритания, показа снимки, на които са заснети малки летящи създания.
Според Джон Хаят, неговият фотолов на малките  същества, е започнал преди две години в долината Росенда, графство Ланкашър , но да направи  изложба  с тези снимки  и да ги покаже на обществеността , той реши едва наскоро .

“ Моите снимки шокираха хората, тъй като видяното не се вписва в рамките на техния мироглед“ – казва 53 -годишният доцент.

„Въз основа на наблюденията ми, мъничките феи с крила се забавляват и танцуват на слънчева светлина , но аз не мисля, че те са умалени човешкия копия. Очевидно те ??имат някаква особена енергия и способности“.

Related Posts

3 thoughts on “Британец фотографира летящи феи

  1. Преди години в Англия е имало подобен случай. Тогава две момичета разпространяват фотография, на която са заснети подобни феи. Според тогава направените експертизи снимката е автентична. Самият Артър Конан Дойл обявява, че феите наистина съществуват. Тъжният завършек на историята идва, когато едно от момичетата, заснели феите, след дълги години и вече на преклонна възраст признава, че просто са се пошегували и снимката е монтаж.

  2. Феи? Снимка на комари и после малко фотошоп.Ха-ха-хаааа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *