Древните египтяни търгували с атлантите от Марс?

Швейцарски  учени твърдят, че са направили сензационно откритие : те могат да докажат,  че изгубеният град на Атлантида е бил на Марс и неговите жители – астронавти са търгували с древен Египет в продължение на значителен период от време !

Още по- невероятно е твърдението им, че имат доказателства, че легендарният Тутанкамон е загинал  при катастрофа на совалка с извънземен екипаж.

“ Марсианската цивилизация се е самоунищожила или е била унищожена от метеорит, а Египет все още е бил в разцвета на силите си“, направи сензационно изявление  д-р Стивън Вайс пред журналисти и учени в Берн, Швейцария.

Местните жители обаче са оставили своя отпечатък не само на Земята, но и на Марс. Секретни снимки, направени на Марс от американските сонди,  ясно показват идентичността на останките от храмове и статуи на повърхността на „червената“ планета.

“ Технологиите на древните египтяни все още не могат да бъдат обяснени от съвременната наука , всичко това , разбира се, са технологии, които не произхождат от Земята, а някъде другаде , в този случай на Марс. Това е нашето убеждение , че тези технологии Aтлантите са  търгували с египтяните за злато“.

Д-р Уайс и неговият колега , египтологът Conrad Vetsch казват, че наскоро са дешифрирали древноегипетски  свитъци, които показват, че Атлантида е била на Марс . Свитъците описват технологично напреднала цивилизация, която е съществувала извън нашата планета „в огромен черен океан в космоса“.

 

Свитъците също така говорят за космически пътешествия и за космическа совалка с кораб-майка. В тази космическа совалка като с ферибот, хуманоидни извънземни от кораба-майка  са стигали до земната повърхност. “ Изследователите отдавна знаят, че египтяните са летели  – намерен е сложен модел на това, което те наричат ??планер в гробницата на Тутанкамон“, е казал д-р Вайс пред групата журналисти и учени.

„В светлината на новата информация  от свитъците , сега виждаме, че планерът е играл ролята на космическа совалка. И с  точно такъв космически кораб се е разбил с Тутанкамон на борда“.

Не всички участници в конференцията са съгласни с експертите и тази теория. Д-р Рауш, германски историк , казва , че те са отишли твърде далеч, наричайки марсианската цивилизация  Атлантида.

„Аз не се съмнявам , че египтяните са били в контакт с извънземни“ – казва експертът. “ Но докато  не огледаме  руините на Марс, няма как да разберем дали те са останки от Атлантида“. „По мое мнение, ако Атлантида е съществувала , тя е съществувала на Земята“.

Норвежкият астроном Елинг  Гаде се съгласи . „Атлантис“ е бил, може би,  колония на чуждата цивилизация,  Но това определено е било на тази планета, казва той.  Как стана така, че нито един от тези учени не бе изненадан от храмовете на Марс?

Защо тези учени все още не са направили паралели между древен Египет и извънземните? Какво още не знаем за това, което знае научния елит ? Защо си мислят , че нашата история, и нещата , които могат да определят кои сме ние , това не е наша грижа? Или те просто си  мислят, че колкото е по- голяма мистерията, толкова по- важни са те?

 

30думи

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *