Непознат феномен: хора по странен начин изключват уличното осветление

Най-различни хора в различни части на света забелязват странен феномен : уличните лампи загасват при приближаването им, и отново се включват, след като те се отдалечат.

53 -годишна американска домакиня разказва на изследователката Хилари Еванс, която отдавна се занимава с изучаването на този феномен : „Аз дълго не можех да повярвам, че лампите угасват, когато се приближа. За първи път обърнах внимание на това, когато започнах да посещавам лекции в колежа вечер. Няколко пъти след като излизах на улицата, лампата пред нашата къща угасваше.  Не съм казвал нищо на никого , защото мислех, че става дума за повреда“.

“ След това аз се насочвах към къщата от другата улица, от предната веранда , но скоро и там светлините изгаснаха. Мислех, че е поразително съвпадение“.  Веднъж, например, тя се прибирала у дома с приятел и изгаснали  четири лампи. След като се отдалечили всички светлини отново светнали“.

„Това е все още се случва и малцина ми вярват, докато не се убедят сами“ – казва тя. Eванс получава такива доказателства от цял ??свят. Тя казва, че за разлика от други паранормални явления, този феномен не зависи от вярата или неверието на самите хора.

Електроинженерът Бил Бито теоретизира, че може би хората с подобни преживявания са нещо като “ ходещи генератори “ – телата им да произвеждат значително количество статично електричество, което се отразява и на работата на уличното осветление. Много хора , например, произвеждат статично електричество, триейки  краката си върху килима. Бити казва, че някои хора са в състояние да произвеждат електричество „събирайки“  електрони от въздуха с всяко вдишване.

Но  ако дишането е в състояние да ни зарежда електрически, защо, в този случай  електрическите уреди  не се изключват, когато се приближава наближава всеки от нас? На това Бити отговаря, че  възможно у  някои хора да има неизвестни вируси, които променят белите дробове на отделни хора и те започват да работят като вътрешна електроцентрала.

Бийти всъщност признава, че  тази теория звучи като глупост.

http://www.theepochtimes.com/n3/629940-bizarre-phenomenon-people-seem-to-turn-off-streetlights-with-their-bodies/

Източник

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *