Нямало химтрейли? Защо говорят за тях в ООН ? (видео)

За химтрейлите се говори отдавна. Във всяка държава дори има специални хора, които следят при появата на публикация за тях, моментално да се атакува като несъстоятелна. Официалните институции мълчат.

Но ето още няколко сериозни щрихи към този зловещ феномен.

Eто и  първото видео:

Ясно е показано как прословутия химиотрасер (очевидно – Boeing 767  или от същия тип) каца на пистата без да изключи оборудването за производството на „опрашване“ по „план“. Авторът на видеото твърди, че  няколко минути преди кацането около летището започват да пищят сирените на пожарната  безопасност и спешна медицинска помощ Този факт го накарал да излезе от неговия офис, който се намира в непосредствена близост до летището , и да започне да снима. Няма как да се съобщи името му….

Второто видео е лек удар по носа на всички отричащи  темата. Видеозаписът показва част от срещата в една от агенциите на ООН (занимаваща  се с отглеждане на земеделски култури), по време на която се слуша доклада на представителя на американските научни кръгове (Розалинд Питърсън , Калифорния, САЩ) – с факти и снимки.  В речта си докладчикът използва термина „контрейли  с химикали“, използван като компромисна терминология,  одобрена на върха в  Организацията на обединените нации, за да не се разгневят онези зад кулисите,  много бързо реагиращи на термина „химтрейли“.  Същността и съдържанието на доклада са прозрачни и става дума за химтрейли и нищо повече …

Съставът на химтрейлите, пръскани в определено време по всички кътчета на планетата – е практически идентичен. Това е, което се  посипва на главата на хората някъде в Италия или САЩ, е идентично с това, което дишаме по това време и у нас …

Вече има и такива сведения, че в химтрейлите вече се поставят и определени количества бойни отровни вещества, но за това – следващия път.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *