Зачестилите появи на НЛО провокираха слухове за извънземно нашествие (видео)

 Живеещ в Северен Лондон британец е станал свидетел на появата на странен въртящ се обект. Очевидецът твърди, че добре го е огледал, тъй като се е появил в небето посред бял ден. По-късно се оказа, че това не е първото посещение на НЛО в столицата на Великобритания.

Според информация от The Huffington Post, на 28 април 2014 г. посред бял ден в северен Лондон се е появил въртящия се обект. Това стана известно благодарение на британец, заснел обекта.

Неизвестният фотограф казва , че черен НЛО се е появил в небето в 13:30 , така че той е бил в състояние да го огледа добре . Британецът е качил снимките си на страницата си във Facebook и описва какво е видял.

„Видях това на няколко улици от дома си. Черният постоянно се въртеше. Успях да заснема почти петминутно видео, преди да го изгубя от поглед . Мога да кажа, че НЛО полетя към Хайбъри и Islington. Аз не разбрах какво е това. В началото си мислех , че е балон, но след това забелязах светлината му. Направих колаж от кадрите, а после и видео“- пише той.

Едва новината за въртящия се НЛО се появи в публичното пространство, и веднага бе съобщено за още един мистериозен обект, който предизвика слухове за извънземни нашественици в Лондон.

Така, наскоро стана ясно, че обекът е бил видян от минувачи в Лондон в края на март 2014 година.

“ Първо може да решите, че НЛО е слънчев блик , но след това, когато той рязко сменя посоката си на движение, виждате, че сте сгрешили“ – заяви кореспондентът на таблоида Metro , коментирайки появата на видеото в YouTube.

 

http://30dumi.eu/archives/76660

Related Posts

2 thoughts on “Зачестилите появи на НЛО провокираха слухове за извънземно нашествие (видео)

  1. Абсолютен ментак… просто пред камерата вероятно държат прозрачен филм и при раздвижването му – отблясък започва да се мести.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *