Камера засне нападение на призрак върху човек (видео)

Фантастично видео наскоро се появи на YouTube. На странните  кадри е записано, може би, първото в историята нападение на призрак върху човек.  Това не е първата поява на неземни същества, за които пишат  медиите в последно време, съобщава Mirror.

На публикуваните по-долу кадри, заснети от камера за видеонаблюдение, се вижда  как призрак внезапно напада човек, който върви по коридора. Приличащото на сянка „нещо“ се нахвърля върху човека и той пада. Тогава привидението хваща човека за крака и се опитва да го завлече със себе си. За щастие, героят на клипа успява да избяга. Какво в действителност е това „нещо“ все още не е  известно.

„Смешно е да се четат коментари като „това е монтаж, всичко е фалшиво“.  Вие просто не вярвате в призраци, а и не можете да си представите, че в света има такива неща, на които не може да се обясни произходът“ – пише авторът на видеото в YouTube Gamamori.

Напоследък за  появата на призраци съобщи британско семейство. В техния случай привидения са  наблюдавани да на снимки. А в Боливия   камера засне призрак на стадиона.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.