Ракетата „Протон“ свалена от НЛО? (видео)

На 47-та  секунда от видеото погледнете в дясната страна на екрана. С висока скорост отдясно се появява малък обект, а след това ракетата започва да пада. Обектът е едва забележим , така че може да забавите кадрите.

Ракетата – носител “ Протон -М“ със спътника „Експрес – AM4R“ пада на земята девет минути след старта. В интервала между отделянето на втората и третата степен  се изключват аварийно двигателите, според информация от Руската космическа агенция.

Изстрелването е  от космодрума Байконур в очакваното време, но на 540-та секунда от полета прекъсва връзката. Аварийно спират двигателите, а главният блок не успява да се отдели от носителя. Причините за аварията се изясняват.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Ракетата „Протон“ свалена от НЛО? (видео)”

  1. Димитър

    Очевидно извънземни фашисти. Джуджето да вземе мерки веднага и да анексира космоса. Така де те първи полетяха, да защитят родината свята.

Comments are closed.