В китайско село се приземиха три НЛО (видео)

ufoВ едно от селата в китайската провинция Хъйлундзян се случи събитие, което местните жители могат да запомнят за цял живот. На земята паднаха наведнъж три НЛО, пише Metro .

Всички обекти са с кръгла форма и са изработени от метал. Един от тях паднал точно в градината на един от селяните. Тези „космически“ обекти са много малки – около 50 см, всеки с тегло около 40 килограма.

„Чух силен звук и когато погледнах нагоре, видя, че към мен лети някакъв кръгъл обект. Той беше в пламъци -разказва един от очевидците. Мислех, че може да е метеорит, така че се скрих в къщата и чаках всичко това да свърши“.

Медиите предполагат, че тези обекти са останките на руската ракета “ Протон – М“. Ракетата бе изстреляна от „Байконур“ в петък вечер и падна след 540 секунди полет, а спътникът трябваше да стигне до изчислената орбита само след 50 секунди.

Заслужава да се припомни, че преди три години, неидентифицирани летящи обекти бяха забелязани в небето над два китайски мегаполиса. Появата на огромно светещо кълбо в небето над Шанхай бе забелязано от пилот на пътнически самолет. Член на екипажа на рейс CZ6554 писа в своя микроблог , че по време на полет на 20 август, около 21:00 ч. пред очите на екипажа се е появил светещ обект с огромни размери, и зависнал на височина от 10 700 метра над Шанхай.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *