В Турция се роди агне с човешко лице (видео)

Странно създание е родено в едно село близо до турския град Измир. Ветеринарните лекари изпаднали в шок като видели, че овцата на един от местните фермери, е родила агне с човешки черти на лицето. Новородено животно имало чип нос , устни и брадичка, съобщава Mirror.

На публикуваните кадри може да се види, че агнето има твърде „човешка“ муцуна. Според изданието, агнето се е родило мъртво. Лекарите се затрудняват да кажат защо турското агне толкова прилича на човек. Според една от версиите, в храната на майка му е имало твърде много витамин А.

Това не е първото странно животното, радващо се на медийното внимание напоследък. В началото на май в Хърватия се роди козле хермафродит с 8 крака. За разлика от агнето с човешко лице, то успя да оцелее.

Бел.ред. Кво ли не правят тия турци…. :)

Related Posts

3 thoughts on “В Турция се роди агне с човешко лице (видео)

  1. Не искам да си го мисля….ама….. питайте овцата кой е бащата!

  2. същата логика се отнася и за вас …………….и за автора че и той е на същия акъл,личи си от бел. автор, то ако ставаше така щеше да има и русалки и русали хахахахахахаха и съм сигурен че такава малка пишка колкото и мозъка ще има някой от вас двата хахахахах

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *