Психотронното оръжие създава идеалните бойци

psiho03.02.1967 г.  Манила. По подозрение в опит за покушение срещу президента на Филипините Маркос, е  арестуван гражданинът на САЩ Луис Анжело Кастильо.

Работещият  с него психолог в  затвора забелязал странни фрази в бележника на Кастильо. Оказало се, че записаните от  думи за „големия бос“,  веднага карат арестувания да заспи. Фразата: „Аз ще си вярвам, в противен случай никой няма да ми повярва“ – го  събуждала.

По време на разпита, следователи по искане на Кастило му дали „серума на истината“ и провели серия от хипнотични сеанси.  По време на такъв сеанс  арестуваният признал, че е участвал в убийство преди четири години. Според него, той е програмиран да убие човек, който трябва да се вози в открита кола. При това той говорил много за някаква  Мадам Крепс. В доклада на  хипнотизатора,  който  работил с него в затвора в Манила, се казва: „Която и да е тази мадам  Крепс, тя напълно контролира  поведението и съзнанието на Кастильо“.

Постепенно, чрез комбинацията от кодови думи и хипноза   съзнанието на арестувания започва да се отваря.

Хипнотизаторът открил, че Кастильо може да се намира в  четири различни хипнотични нива.

В „Зомби 1“ Кастильо е напълно сигурен, че е  Антонио Рейес Eлориага (както е в паспорта си) и е стигнал във  Филипините от малък град в щата Вирджиния, въпреки че   не може да обясни защо.

В „Зомби 2“ той е устойчив на разпити в  ЦРУ.

В „Зомби 3“ – е неуспял агент и е програмиран да се самоунищожи.

В „Зомби 4“ Кастильо признава, че истинското му име е Анжело Мануел Рамирес, той е   на 29 години,   роден в Бронкс в Ню Йорк. Той също така си припомнил, че е бил обучен в специална оперативна група на ЦРУ в лагер, където е обучаван на подривна дейност.

На всяко от тези нива у  арестувания се променя  не само неговата личност, но и пулса, дишането, изпотяване, ходене, усмивката и дори израза в очите му.

Този пример показва нивото на психотехнологиите още  преди повече от 40 години…. А сега?

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *