„Родилата“ гущер индонезийка е обвинена в магьосничество

gushterВ Индонезия,  жената, която твърди, че е родила  гущер, е заподозряна в магьосничество, пише  Oranga News. Освен това семейството на 31-годишната Debi Nubatonis след „раждането“ на животното е започнало  да получава заплахи. Местните лекари и експерти започнаха да разследват инцидента.

Според акушерката, която е присъствала на „раждането“, за  поява на необичайното попълнение в  семейството на Нубатонис, е съобщено в медицинския център. Къде  е сега този гущер,  как се чувства младата „майка“ и какво обяснява за случилото се, не се уточнява.

Лекарите казват, че в медицинската практика няма  случаи, в които жени да дават живот на друг биологичен вид.

Meдикът от Купанга Месе Атаупа заяви, че най-вероятно Nubatonis е имала фалшива бременност, а гущерът се в оказал „в грешното време на грешното място.“

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.