Гигантски НЛО около нашето Слънце – 29 юли 2014 г. (видео)

Гигантски  НЛО около нашето Слънце – 29 юли 2014 г. Не спира оживената търговска, разузнавателна и всякаква дейност до нашата звезда.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

4 Replies to “Гигантски НЛО около нашето Слънце – 29 юли 2014 г. (видео)”

  1. pipi

    :) Нека! Все пак сме до „пеш метем“, така че нека се движат разните обитатели на вселената. И все си мисля колко по-готино и интересно ще си живеем, ако най-накрая вземат да ни съобщят официално какво сме, къде сме, какво става наоколо и всички други интересни неща ;)

  2. Квазиракис

    Как какво сме? Ние сме вируси заразили Земята. Тя е болна от заболяването хора. Ама скоро ще дойде чичкото с хапчето антибиотик антихора.

  3. pipi

    Е хубу де, че сме вирус, кръстоска с висша раса и т.н. – ок, ама поне пък да ни кажат де :) Да дойде някой „господар“ да се представи, да всее малко ред, да поразмести малко експеримента.. абе въобще си мечтая! Не можеш ме спря :)))

Comments are closed.