Мишел Обама – транссексуал?

obama81-годишната Джоан Ривърс (родена като  Joan Alexandra Molinski) – е много популярна в САЩ комедийна актриса, телевизионна водеща и бизнес лейди с руски корени.

Родена е в Ню Йорк в руско-еврейско семейство. През 1960 г. започва да работи в телевизията, участвайки в популярните по това време шоупрограми „Tonight“ и „The Ed Sullivan Show.“ На големия екран за първи път се появява през 1968 г. с Бърт Ланкастър във филма „Плувецът“.

През 1970 г. Джоан става постоянен гост в много комедийни предавания и вариетета. През 1986 г. се появява на екрана собственото и шоу „Късното звездно шоу на Joan Rivers.“ През 1987 г. заради  проблеми с ръководството на канала шоуто и е закрито. Една година по-късно шоуто отново се появява, но с ново име и без Joan.

Напоследък тя по-рядко се появява на екрана, увлечена от  създаването на бижута със собствен дизайн.

Но преди няколко дена  Joan отново изправи Америка на нокти.

В интервю на  репортерски въпрос за това, кога Америка ще има президент гей, тя отговори:

„Ние вече имаме такъв – Обама. А съпругата му Мишел  е  транссексуал. Всеки знае това“. По-късно, когато е помолена да коментира това за други медии, тя само задълбочава загадката: „Тя е толкова привлекателна, висока, с красиво тяло и голямо лице. Най-красивите жени – това са транссексуалните“.

По CNN

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *