Норвежката принцеса Марта Луиз публично ще осъществи контакт с „оня“ свят

norweyДъщерята на норвежкия крал Харалд V,  42-годишната Марта Луиз обяви, че скоро планира да проведе серия от публични спиритични сенаси. Билетите за това необичайно шоу ще струват около $ 250. На  кралската особа ще оказва помощ британският медиум  Lisa Williams, съобщава норвежкото издание Hegnar.

За 250 долара на  скандинавците се предлага да се полюбуват на начина, по който принцесата ще общува с душите на мъртвите. Противно на очакванията на  Марта Луиз, тази новина предизвика у норвежците не възторг, а възмущение, защото принцесата демонстрира своите паранормални способности далеч не за пръв път. Преди няколко години, тя обяви, че  е в състояние да комуникира с ангели и дори  написал книга за това, но явно и тази слава не и е достатъчна.

Тя отвори собствено училище, в което за  доста значителна сума, обещав да научи на това умение всички желаещи. „В резултат на обучението за две седмици, можете да се научите да правите чудес“ – се казва в  брошурата на училището. Предприемчивата наследница на трона е успяла да спечели от наивни съграждани почти 4000 долара. Самите норвежци са недоволни – те казавт, че курсовете на  Марта Луиз са измама.

Върху  дъщерята на крал Харалд се надигна  вълна от съдебни дела. Оглавяващият  Евангелската църква монарх бил толкова разстроен, че  обеща да отлъчи  всички дворцови поданици,  които вярват „в ангели и други същества от окултното.“ Страхувайки се от гнева на баща си, принцеса напоследък предпочита да мълчи за необичайно си хоби,  но това не трая дълго.

Една от малкото, които не смятат Марта Луиз за шарлатанка, е известният британски медиум Lisa Williams, която ще помага на принцесата по време на представленията. Williams казва, че принцесата се отнася много сериозно към работата си.

Британката  добавя, че повечето норвежци не разбират каква  уникална възможност  могат да изпуснат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *